Fulton for sejl i Ebeltoft havn med Bastionen i forgrunden

Maj hilsen fra Fulton

Ohøj derude!

Når æbletræets hvide gren
strør blomster på min trappesten,
så ved jeg det igen er maj
og sommer er på vej

Sådan lyder første vers i Lisbeth Smedegaard Andersens majvise om alt det milde, skønne og smukke, som maj måned byder på, og som vi bare har gået og ventet på i al vores længsel efter at komme ud og blive kysset og aet på kinder og pande af solens varme stråler og strøget gennem håret af vindens blide fingre.

Det var nu ikke just dét forårsvejr da Fulton stævnede ud i 2. marts efter vinterens værftsophold, hvor alt ombord stod nymalet, olieret, labsalvet og skarpt, selvom det vejr også var ganske strålende om end på den våde måde.

Men så er det godt, at man kan klare lidt af hvert, når bare man er i æ Fultontøj.

Ellers er sejlsæsonen kommet godt fra kaj med gode matrostakter, skolegang og eksamen, og det må jo siges at være lige den rette kurs for sådanne fantastiske unge mennesker.

Skonnerten har også været på rette kurs og allerede været vidt omkring; vest om Skagen og syd om Fyn og Møn med gode dage i København med blandt andet medlemsture med mange af jer trofaste venner, ligesom der også har været sejlet med herlige lejrskoler. Alt sammen dage, hvor man mærker, at Fultonlivet er herligt.

Og når man så lige en fredag aften, hvor alle er afmønstret efter en glad og oplevelsesrig uge, kan starte grillen og slå sig ned på banjen til hygge med en omgang jysk tapas, ja, så tørster sjælen ganske enkelt ikke efter mere.

Nu nærmer pinsen sig med sin dansende sol, skulle man være så tidligt oppe. Pinse er ånd og fællesskab; alt det, som skaber bevægelse, liv og glæde. På den måde rimer pinse meget godt på Fulton, hvor alle arbejder hen imod at give hinanden nogle gode dage.

Og her kommer du ind i billedet, for SØNDAG 26. MAJ KL. 11 afholdes der GENERALFORSAMLING ombord på Skonnerten Fulton i Gl. Havn i Middelfart. Dagsorden ifølge vedtægterne.

  • Kl. 12-14 er der sejltur, hvor der serveres et let måltid ombord.
  • Kl. 14.30-16.30 sejles der en tur igen for nye folk ombord, hvor der serveres kaffe og wienerbrød.
  • Husk tilmelding til formanden, hvis du ikke allerede har gjort det på fultonven@fultons-venner.dk

Og ellers byder sommeren på:

  • Sommertur fra Svendborg til Fåborg lørdag d. 6. juli
  • Muslingefestival i Assens 20. juli
  • Sydfynsk sommertogt 21.- 24. juli
  • Efterårstur på Limfjorden 6- 8. september

Se mere på Fultons Venner

Med tak for støtten ønskes alle en dejlig blå sommer.

De bedste hilsner fra
Bestyrelsen, Fultons Venner

Fulton for sejl i Ebeltoft havn med Bastionen i forgrunden
Foto Nikolai Barnekow Jensen