APP Min Forening

Min Forening

Kære Fulton Ven

Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år.

I Fultons Venner har vi fået nyt medlemssystem (Min Forening), som vi håber, at du vil tage godt i mod og hjælpe os med at få op at køre. Vi sender denne besked ud både gennem ’Conventus’ og ’Min Forening’ i dag.

Senere på dagen får du en invitation fra ’Min Forening’, som vi håber, at du vil tage imod. Hvis du har mulighed for det, så anbefaler vi, at du downloader ’Min Forening’ som APP på telefonen, så vil du modtage nyheder, tilbud om deltagelse i medlemssejladser, opkrævninger mm den vej. Du finder APP’en, i APP store, Google Play, eller der, hvor du ellers henter nye APP’s, søg på ’Min Forening’. Den ser ud som her på billedet.

Det vil lette vores arbejde meget, hvis du henter APP’en. Hvis ikke du har mulighed for det, vil du fortsat modtage beskeder fra os på mail.

Vi håber, at du vil bære over med os, hvis der er noget der driller. Hvis du oplever problemer, så er du meget velkommen til at kontakte os, ligesom vi også meget gerne vil vide det, hvis der er noget, som ser underligt ud eller andre uregelmæssigheder.

Du kan kontakte os sådan her:
Heidi (medlemskaber): solstrejfe@gmail.com eller sms: 40764870
Betina (opkrævninger og aktiviteter): betinasohn@gmail.com eller sms: 31535141
Skriv gerne dit spørgsmål, så vender vi tilbage, når det er muligt (det er jo frivilligt arbejde, som skal passes mellem andre gøremål)😊.

På mandag skulle du gerne modtage en opkrævning på dit medlemskab. Vi krydser fingre for en gnidningsløs overgang til ’Min Forening’.

På forhånd tak for hjælpen og tålmodigheden. God dag til dig.

Mange hilsner
Bestyrelsen fra Fultons Venner

Du kan se lidt om, hvordan APP’en virker her: https://minforening.dk/support/#/lightbox&slide=1