Vindblæst besætning og Esbjerg Matroser på stranden i Hvide Sande

Efteråret 2017

Ohøj Fultons Venner!

Lige en lille hilsen fra det vilde vesten. Så har de evigt glade blå mænd atter fået hvidt sand under fødderne for et stykke tid. Fulton har tjekket ind hos Hvide Sande Shipyard for at ligge på værft her de næste seks måneder til reparation og vedligehold af stort og småt. Der skal blandt andet skiftes en del egetræ (som nogen vil vide 😉). Skibet er tømt, masterne skal tages ud, så Fulton kan komme ind og ligge i byggehallen. Herefter går skib og besætning så for alvor på land frem til februar.

Gennem sæsonen har Fulton været beriget med i alt 13 gæve Esbjergmatroser, hvis hverdag Fultons Venner er med til at støtte og give kurs og retning – og som man kan se på billederne, så har de taget det gode humør til sig. Alle hygger sig med hinanden på trods af savnet af Ulla, der er gået på barsel.

Sådan er livet ombord på Fulton. Der er ikke noget, man ikke bare tager i stiv arm og med højt humør vejret til trods. Den livsoptimisme kan vi nok alle lære noget af. Tak for din uundværlige støtte – vi håber, du holder ved os, for vi holder af at holde ved dig!

De bedste efterårshilsner fra Bestyrelsen af Fultons Venner
Gode dage er nogle, vi giver hinanden