Støt Fulton

Du kan støtte op om Fultons Venner og driften af Fulton på flere forskellige måder. Selvfølgeligt gennem medlemskab af støtteforeningen. Men der er også andre muligheder, da støtteforeningen løbende gør et stort stykke arbejde for at samle midler ind til skibet. Læs mere om det her på siden.

Vi er taknemlige for alle former for bidrag

Medlemskab

Hvis du har lyst til at støtte driften af skonnerten Fulton som museums- og ungdomsskib samt det pædagogiske arbejde ombord med et løbende medlemskab, så er du velkommen hos Fultons Venner. Det koster 300 kr. om året at være medlem.

Ud over at støtte Fulton, så giver et medlemskab adgang til at deltage i Fultons Venners sejladser og aktiviteter. Du modtager også som medlem et nyhedsbrev med billeder om stort og småt et par gange om året. Du kan blive medlem ved at sende en mail til preben@elipa.dk med dit navn, adresse og telefonnummer.

Gavebidrag

Gavebidrag gives ved at indbetale det ønskede beløb til Fulton Fondens konto: 6850-0000350340 eller på MobilePay: 697070. Hvis man ønsker fradrag for donationen er det vigtigt at CPR nr. eller CVR nr. oplyses på overførslen.

Fulton Fonden er godkendt efter ligningslovens §8A. Det betyder, at donationer, der gives direkte til Fulton Fonden kan fratrækkes som ligningsmæssigt fradrag i den skattepligtige indkomst. For at Fulton Fonden kan opretholde godkendelsen, er det nødvendigt at Fulton Fonden hvert år modtager mindst 100 gavebidrag på mindst 200 kr. pr. giver.

Tombola gevinster

En af de store, tilbagevendende opgaver i Fultons Venner er indsamling af gevinster til vores tombola, som vi bl.a. stiller op, når der er BoatShow i Fredericia.

Vi tager imod gevinster i alle størrelser og har lagerplads til opbevaring af disse. Har din virksomhed f.eks. varer på lager, som ikke længere indgår i sortimentet, så kan vi bruge dem.

Kontante bidrag til at købe gevinster for er også meget velkomne. Kontakt gerne Heidi for mere information på E-mail: solstrejfe@gmail.com

Tak for støtten