Skonnerten Fulton med dramatisk himmel i baggrunden

Hilsen fra skipper

Kære Fulton Ven

Nu er året sejlsæson slut og vi er ankommet på værftet i Hvide Sande, klar til vinterens vedligeholdsopgaver sammen med Esbjerg Matroserne. Denne vinter indebærer en større ombygning, hvor kabyssen skal flyttes under dæk. Det glæder vi os til, da det giver bedre muligheder for at bruge skibet året rundt.

På Fulton lykkes det at holde skruen i vandet og skonnerten flydende fordi:

  • Vi har et fantastisk mandskab i Kody, Ida og Kristine, som altid med godt humør gør en stor indsats for at få enderne til at nå sammen og sikre den gode stemning ombord samt Betina på kontoret.
  • Vi har en uovertruffen støtteforening i Fultons Venner, som utrætteligt står sammen om at bidrage både menneskeligt og økonomisk til Fultons drift. STOR TAK TIL JER.
  • Vi har en fast aftale med Esbjerg Kommune om plads til unge Esbjerg Matroser ombord. En Esbjerg Matros er en ung med udfordringer i livet, som kommer på Fulton i kortere eller længere tid. På Fulton arbejder vi med en struktureret hverdag, god kost, søvn, sidemandsoplæring og anerkendende samvær. Mange Esbjerg Matroser har genfundet tro på sig selv og egne evner mens de er ombord og efterfølgende fundet en god retning i livet fremover. En del vælger også søfartsvejen som levevej efter Fulton.
  • I år er det lykkes at sejle med langt de fleste lejrskoler, på trods af Covid-19 udfordringer, som har krævet løbende tilpasning af hverdagen om bord.


Fulton Fonden er hvert år meget afhængig af donationer fra virksomheder og private. Vi er taknemlige for donationer i alle størrelser, men hvis man støtter med 200 kr. eller mere, så kan donationen tælles med i de minimum 100 donationer, som vi skal have hvert år, for at opretholde godkendelse i forhold til ligningslovens §8A. Fulton er økonomisk meget afhængig af denne godkendelse, fordi den giver os mulighed for at trække moms fra og friholder os for at betale skat af donationer til skibet.

Vi mangler stadig en del bidrag i år før vi har de 100 stk. som er nødvendige. Hvis du har lyst og økonomisk overskud til at støtte Fulton også her, så kan donationer gives på MobilePay 697070 eller konto nr. 6850-0000350340. Hvis man skriver sit CPR nr. i tekstfeltet, så får man automatisk fradrag for donationen på selvangivelsen. Fulton Fonden er en almennyttig fond og donationer anvendes udelukkende indenfor Fulton Fondens formål.

Tak fordi du støtter op om arbejdet på Fulton

God dag til dig og dine

De bedste Fulton hilsner og god vind

Skipper Jakob
Fulton