Skonnerten Fulton ønsker god jul

Julehilsen 2018

Kære Fultons Venner!

Så har julefreden sænket sig over Fulton. Året 2018 har været dejligt. Skipper og hans besætning glæder sig til at tage fat i det nye år. På Fulton er man altid i bevægelse. Ikke bare fordi skibet sejler og flytter sig fra sted til sted. Også i måden man lever på og tænker på. Og tit er det de små ting, der ændrer det store perspektiv.

H.C. Andersen skrev tilbage i 1855 i Mit Livs Eventyr de berømte ord: ”At rejse er at leve”. De ord får ombord på Fulton et twist: At rejse sig er at leve. For her handler det ikke om fart og tempo, men om kurs og retning. Det er sådan, man tænker – ikke bare i mødet og arbejdet med de unge Esbjerg-matroser, der alle kommer med en række af personlige nederlag i bagagen. Sådan tænker man i mødet med ethvert menneske, der træder ombord. Når man så i ro og mag har fundet sin livskurs, så kan man tænke på at sætte farten op – men igen: at rejse er også at leve, så hvorfor skynde sig? Livet er lige nu og her.

KÆRE VENNER! TAK FOR JERES UTRÆTTELIGE STØTTE OG BIDRAG TIL SKIBETS LIV OG FÆRDEN GENNEM ÅRET. VI HÅBER AT SE DIG I 2019 I EN HAVN NÆR DIG.

De bedste jule- og nytårshilsner fra Bestyrelsen af Fultons Venner

Gode dage er nogle vi giver hinanden.